People commented the post

Posts related

.
Sehari beratus ratus biji si King whoopie pie ni keluar dari @angahbaking_co.hq ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Sapa lah yg tak jatuh cinta bila dalam mulut Cheese n nutella bersatu kan ๐Ÿ˜‚
.
Jom order dengan kami atau agen kami ok, sesuai sangat jamu tetamu bila buat openhouse. .

. Sehari beratus ratus biji si King whoopie pie ni keluar dari @angahbaking_co.hq ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Sapa lah yg tak jatuh cinta bila dalam mulut Cheese n nutella bersatu kan ๐Ÿ˜‚ . Jom order dengan kami atau agen kami ok, sesuai sangat jamu tetamu bila buat openhouse. .

One of our top product by @angahbaking_co.hq, laku keras weh.๐Ÿ”ฅ .
Apa lagi kalau bukan COMBO TSUNAMI (Whoopie Pie King vs Nutella Cheese Tart/Berries) ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ Tak payah cerita lah sebab ramai regular dan peminat dia dah tahu cerita ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜
.

One of our top product by @angahbaking_co.hq, laku keras weh.๐Ÿ”ฅ . Apa lagi kalau bukan COMBO TSUNAMI (Whoopie Pie King vs Nutella Cheese Tart/Berries) ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ Tak payah cerita lah sebab ramai regular dan peminat dia dah tahu cerita ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜ .

Kini @angahbaking_co.hq ada produk baru iaitu jus segar. Dapatkan combo air sedap! .
.
4 jenis dalam setiap set .
.
>air khatira
.
.
> jus buah mangga .
.
.
>jus buah durian belanda .
.
>jus buah kedondong .
.
Berbuka puasa dengan jus buah segar & kembalikan 
tenaga korang! ๐Ÿ˜

Kini @angahbaking_co.hq ada produk baru iaitu jus segar. Dapatkan combo air sedap! . . 4 jenis dalam setiap set . . >air khatira . . > jus buah mangga . . . >jus buah durian belanda . . >jus buah kedondong . . Berbuka puasa dengan jus buah segar & kembalikan tenaga korang! ๐Ÿ˜

Durian crepe, isi durian d24 dgn special cream, nikmat dimakan sejuk-sejuk. ๐Ÿ˜‹
.
Tak perlu tunggu musim durian luruh baru nak carik, dekat @angahbaking_co.hq ni semuanya ada ๐Ÿ˜„

#d24 #musangking #angahbaking  #duriancrepe

Durian crepe, isi durian d24 dgn special cream, nikmat dimakan sejuk-sejuk. ๐Ÿ˜‹ . Tak perlu tunggu musim durian luruh baru nak carik, dekat @angahbaking_co.hq ni semuanya ada ๐Ÿ˜„  #d24  #musangking  #angahbaking  #duriancrepe

Brownies paling laku sebab selalu dapat order yang tinggi dari customer. Brownies @angahbaking_co.hq ni masih lagi duduk dalam ranking teratas walaupun macam-macam dessert lain yang dijual di pasaran. Tekstur dan rasa brownies ni memang tak akan menghampakan korang. ๐Ÿ˜

#angahbakingco #agentangahbakingco #cookies #kek #bendasedap #orangpunsuka #henjut

Brownies paling laku sebab selalu dapat order yang tinggi dari customer. Brownies @angahbaking_co.hq ni masih lagi duduk dalam ranking teratas walaupun macam-macam dessert lain yang dijual di pasaran. Tekstur dan rasa brownies ni memang tak akan menghampakan korang. ๐Ÿ˜  #angahbakingco  #agentangahbakingco  #cookies  #kek  #bendasedap  #orangpunsuka  #henjut

Ternyata ramai yang suka sangat dengan kambing yang di perap dengan 19 bahan rahsia ni.
.
Minggu lepas jer order utk kambing perap ni 100kg!
Ayoooooooo!!!
.
berkicap agent2 angah duk melayan order dengan hantar sampai ke depan pintu rumah custumer dengan penuh kasih sayang. โค
.
Tq custumer yg dah merasa kambing keramat ni..
.
#angahbakingco
#kambingperap 
#19rahsiabahanperap
#palingsedapdalamdunia

Ternyata ramai yang suka sangat dengan kambing yang di perap dengan 19 bahan rahsia ni. . Minggu lepas jer order utk kambing perap ni 100kg! Ayoooooooo!!! . berkicap agent2 angah duk melayan order dengan hantar sampai ke depan pintu rumah custumer dengan penuh kasih sayang. โค . Tq custumer yg dah merasa kambing keramat ni.. .  #angahbakingco  #kambingperap  #19rahsiabahanperap  #palingsedapdalamdunia